AJÁNLÓ
 
07:00
2014. 02. 22.
Elérkezett az utolsó hét a felkészülésben. Már csak pár nap és Egy hét múlva Vivicittá. Az...
A bejegyzés folyatódik
 
07:00
2014. 02. 22.
Két héttel a Vivicittá előtt volt alkalmam kipróbálni magamat egy futóversenyen. Több barátunkkal...
A bejegyzés folyatódik
 
07:00
2014. 02. 22.
Azt hiszem kezd elérkezni az a pont az életemben, hogy hiányzik a mozgás. Nagyon rég éreztem már...
A bejegyzés folyatódik
 
07:00
2014. 02. 22.
Sziasztok!  Hihetetlen milyen sűrű heteim vannak mostanában, de nagyon élvezem. Ezen a héten...
A bejegyzés folyatódik
 
07:00
2014. 02. 22.
Elindult a várva várt felkészülés. Sajnos még mindig nem futhatok, no de sebaj, úszom helyette...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy újabb mozgalmas hét

22
feb.

Megint szerencsém volt ellátogatni az OETI-be, ahol ismét nagyon sok hasznos tanácsot kaptam, hogy hogyan és hányszor étkezzek napközben, és mit érdemes fogyasztani edzés előtt/közben/után. Állítólag ha 1 óránál tovább edzem, akkor már érdemes beiktatni valami harapniavót, valamilyen energiagélt, energiaszeletet, izotóniás italt.
(Ezek a táplálékkiegészítők gyorsan felszívódó aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, szénhidrátok keverékei, amelyek hosszú időre ellátják a szervezetet energiával.)

Az sem mindegy hogy edzés előtt és edzés után mikor és mit eszem. Például ha végeztem érdemes gyümölcsöt vagy zöldséget enni, és később pedig egy rendeset ebédelni vagy vacsorázni attól függően, hogy mikor edzettünk.
Meglehetősen sokat  kell változtatnom az étkezési szokásaimon, ami tudom, hogy nem fog menni egyik percről a másikra. A legnehezebb feladat talán az édesség/cukor elhagyása lesz, vagy legalábbis annak a  minimálisra csökkentése.
Tudom, hogy sokaknak ez már teljesen rutinszerűen megy és remélem, hogy nekem is hamar sikerül ezt megtanulnom. 

Szerdán újra megtapasztalhattam a gimnasztika szépségeit. Utoljára az általános iskolában találkoztam vele, na jó, azért ez sokkal komolyabb és nehezebb volt.
Gajdos Tamás nem kímélt a nehezen kivitelezhető gyakorlatoktól sem:) Péter azért engedékenyebb volt velem.

Már letelt a felkészüésemre szánt időnek a fele! Bele kell húznom, különben szégyenben maradok:) Hétfőn vége lesz a térdem kezelésének és utána nincs megállás. Na jó, fő a fokozatosság, gyógytornára még járnom kell.

A héten eljutottam a Mokkába is. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem valahogy nem megy a szereplés. Már eljutottam odáig, hogy nem ver le a víz, és nem reszket a kezem mint egy nyárfalevél, de  a szavak mégsem jönnek, amikor kérdeznek. Egyszerűen nem találom őket, pedig általában tudom, hogy mit akarok mondani. Remélem a legközelebbi szereplésem jobban sikerül:)



Követők

Mengyán Eszter albertkinga akinga Daniella új élete

Facebook

Hirdetés